Všechny články

 

Ahoj, dlouho jsem nepsala. Ani vlastně nevím proč. Asi proto, že se z mého života stal jakýsi divný zmatek všeho - vysoká škola, nejasné vztahy, problémy a pořád dokola. Ale hlavně asi proto, že jsem absolutně nemohla najít sama sebe abych k vám i sama sobě byla upřímná.

Můj rok 2019

01.01.2020

Vlastně jsem dlouho přemýšlela, jestli tenhle článek, který jsem napsala v před rokem zopakovat, ale pak mi došlo, že je fajn uchovat vzpomínky i přes to, že s klidným svědomím můžu říct, že rok 2019 byl tím nejhorším rokem v mém životě.

Po delší době vás všechny zdravím. Je to už nějaká doba, co jsem se rozhodla, že bych chtěla celokovové zlaté hodinky. Jelikož moje oblíbená značka Daniel Wellington nemá zlatou, ale pouze zlatorůžovou, začala jsem hledat jinde. Samozřejmě jedny z prvních značek, co jsem takové hodinky našla byly Cluse a Paul Valentine, kde se cena pohybovala okolo...

Přemýšlela jsem, jestli tento článek vůbec psát. Ale vlastně proč ne, třeba to někomu něco předá a třeba se prostě jen pobavíte nad mojí zkušeností.

Můj rok 2018

01.01.2019

Můj rok 2018 byl opět zatím tím nejpřelomovějším rokem v mém životě. Když jsem si procházela, co se stalo, tak se toho stalo opravdu hrozně moc, ani vlastně si to člověk neuvědomuje, dokud si to neprojde.

Je něco málo po půl druhé ráno a já nespím, ne že bych předtím neměla v plánu spát, ale nejdřív stále kapala voda v koupelně a když už konečně to přestalo, tak moje příšera chlupatá byla zvraceč. Teď když konečně mám možnost usnout, tak vlastně nespím, hlavou se mi honí spousty myšlenek a nedalo mi to je nesepsat. Takové věci...

Ano je to tu! Finální článek po tom, co jsem 3 měsíce dřela 6 dní v týdnu a místy jsem myslela, že umřu.A vlastně, mám říct tu ideální verzi, nebo raději tu pravdivou?

Pocity...

03.08.2017

Po pravdě tenhle článek je hodně takový výstřel, neměla jsem v plánu ho psát, místo toho stále oddaluji napsání shrnutí těch mých 3 měsíců a také článek o mých top kosmetických produktech. Ale nějak jsem si nemohla pomoct ho nenepsat.
Ale o čem vlastně tenhle článek je? Já ani nevím, nejspíš je to vylití mých pocitů do klávesnice. Jsem...

© 2017 
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky